Sider

mandag den 19. september 2011

Indflytter-hygge

I går havde jeg besøg af 7 dejlige tøser til "min" indflytter-"fest". "Min" fordi kæreten og jeg holder hver vores - min var ren tøsehygge, mens hans bliver druk med drengene.

I går havde kæresten lavet pastasalat med kylling, semi-dried tomater, pinjekerner og croutoner, og jeg havde bagt pizzabrød, en "dejpølse" fyldt med cherrytomater, spinat, revet squash, hytteost og bøfmozerella. Derudover serverede vi også agurke-, squash- og gulerodsstave med dip til. Total selvros; men det smagte altså virkelig godt!
Derefter serverede jeg te og chai-latte med dertilhørende marcipanmuffins, cupcakes med hindbær og hvid chokolade med lyserød vanilje frosting på toppen og cupcakes med chokolade-orange også med lyserød frosting.

Pigerne var så søde at have gaver, så jeg fik blomster, lys, servietter, gipsafstøbning til babyhænder og fødder, en lyserød babykjole samt tre søde bodystockings.

Desværre fik jeg ikke taget nogle billeder overhovedet, men det var en virkelig dejlig dag. Og næste gang jeg ser pigerne har jeg min baby med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar