Jeg så et program med Gordon Ramsay for noget tid siden, hvor han lavede nogle majsdeller af en art.
Lily er helt vild med majs, så jeg tænkte, at det lige var noget for os. Og de smagte skønt med lidt ketchup til.
Du skal bruge:
100 g mel
1 (lille) tsk bagepulver
1 æg
2-3 spsk mælk
3 forårsløg skåret i mindre stykker diagonalt
En lille håndfuld grofthakket koriander
En dåse majs, ca. 325 g, drænet
Salt og peber
2 spsk olie
Evt. 1 finthakket chili (jeg undlod det)
Pisk mel, bagepulver, æg og mælk i en skål.
Tilføj forårsløg, koriander, chili og majs. Lidt salt og peber.
Varm olien på en pande ved medium varme.
Steg majsdellerne (ca. 1 spsk majsdej til en delle) til de er gyldne.
Server varme med ketchup og/eller chilisauce til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar