Sider

torsdag den 27. december 2012

Det sure med det søde

Egentlig er det her slet ikke relevant for nogle er jer, men det er måske bare min måde at bearbejde det på; min blog, mit frirum, min "tankelosseplads". Eller også har jeg taget skade af at blive tvunget op af lille monsterunge kl 5.40...

I starten af november fandt vi ud af, at Lily skulle være storesøster. Vi vejede for og imod - og valgte for. Da jeg ventede Lily blev jeg sygemeldt i uge 14 efter flere ugers smerter i ryggen. Denne gang begyndte min ryg allerede at lave ballade fra uge 5.
Den 20. december blev jeg opmærksom på noget var galt og det blev ved. Lægen og lægevagter (i flertal) sagde, at det kunne være starten på noget slemt eller helt normalt, "God jul og ring igen hvis det bliver værre.". Ja tak, det var jo en fantastisk jul, hvor de netop pga. julen ikke kunne/ville scanne mig før efter d. 27., for at se, at alt var okay/give nervevraget ro.
Endelig juleaftensdag snakkede jeg med en sød vagtlæge, der mente, at jeg ikke kunne vente så længe. Så endelig blev jeg scannet og fik den nedslående besked, at der var ingen baby længere. Av mit hjerte.
Det var den værste dag nogensinde. Og det var så svært at tage til juleaften hos familien og være glad. Jeg følte mig så tom og trist, og gør det stadig.
Men så kommer det søde; hvad der var den værste dag, blev også en af de bedste. Min kæreste gennem snart fem år, far til verdens dejligste monsterunge, friede til mig samme aften!
Og selvfølgelig sagde jeg "ja". Og tudede.
Jeg fik den smukkeste ring, som han selv har designet.

Det var så mit julemareridt og -eventyr. Det var bare så rart, at det ikke kun skulle være en dårlig dag, men at den kunne få en lykkelig slutning. Jeg føler mig lidt Disney-prinsesse-agtig.
 

5 kommentarer:

 1. Kære Julie
  Jeg sidder lige nu med tårer ned ad kinderne.
  Håber i får et dejligt bryllup :) og et godt nytår.

  SvarSlet
 2. Kæreste Julie, puha sikke et indlæg. For ja forstår dig godt mht tomheden, alle de tanker man har gjort sig om fremtiden med en lille ny i huset og så bum brast boblen... Men sikke en kæreste, sikke en ring og ja hvor må du være fyldt op med følelser. Jeg håber det bedste for dig og glæææææder mig til at følge med i projekt bryllup.
  kh Libbie

  SvarSlet
 3. Vi har jo snakket om det her; men du skal altså ikke snydes for en kommentar.
  Jeg forstår virkelig godt at du føler dig tom - og jeg tænker at kæresten har fundet den perfekte dag til at fri til dig. Det var vidst det eneste der kunne gøres, bare for at få et lille smil frem ovenpå den dårlige nyhed. <3
  Jeg glæder mig til jeres bryllup; til at høre alt om det hele.

  <3 Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Så synd med babyen, men gratulerer med den fine ringen og frieriet! Det er lett å skjønne at du føler deg tom. Håper det går lettere etterhvert.

  Ha en fortsatt god romjul!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlet
 5. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet