Sider

lørdag den 8. juni 2013

På vej til overfladen

I starten af maj stod jeg med to meget ønskede streger på en graviditetstest. I 5 uger fik jeg lov til at gå rundt i en blanding af lykke, bekymring, håb og ondt i ryggen. Så fik jeg meldingen, at der ikke vare hjerteblink. 
Nu to uger senere er jeg på vej op til overfladen igen, og jeg tror det vil være godt for mig, at begynde at blogge noget mere. 
Jeg har et fantastisk Nikon-kamera som har samlet støv alt for længe pga. Iphonen som altid er inde for rækkevidde, men nu er telefonen til reperation og det er vist meget sundt. Jeg har været meget afhængig af den, og der lå omkring 1400 billeder på den i okay kvalitet, men nu må det være tid for mit Nikon at blive vakt til live igen.
Jeg håber stadig, at der er et par stykker, som læser med :)

8 kommentarer:

  1. Jeg læser stadig :)
    Og vil glæde mig til en masser fotografier, godt du er ovenpå selvom jeg godt kan forstå at det må ha taget hårdt på dig :(
    Mvh. Anna

    SvarSlet
  2. Jeg følger helt sikkert også med på din blog :) men det ved du jo godt.
    Jeg håber du er på vej til overfladen, for det er uretfærdigt det du har skulle igennem! <3

    SvarSlet
  3. Jeg er ked af at høre, at det skulle gå som det skulle!
    Godt at høre, at du er på vej op igen, og at kameraet bliver fundet frem igen. Det tager nu bare bedre billeder - selvom telefonen næsten altid er lige indenfor rækkevidde ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg har bare brugt autofunktionerne, men bør jo gå i gang med at lære lidt om de manuelle, dét giver klart bedre billeder :)

      Slet
  4. Hej har selv været væk fra overfladen - velkommen tilbage, glæder mig til at se, hvad kameraet kommer med.

    Føler med dig ( helt uden at kende dig)... Sender positive og optimistiske tanker din retning!

    SvarSlet