Sider

tirsdag den 5. juni 2012

Be mine!

Jeg er forelsket.. I en sofa, en farve, en form.. IKEAs nye Söderhamn sofa i isblå er så fin og smuk og måtte gerne flytte herhjem pronto! Der ville ikke gå mange minutter før Idemøblers latterlige, elendige Cleveland stod på gaden.
Men vi har lige købt ny, fantastisk seng, som kommer om 2 uger. Og hvis alt går vel køber vi garderobeskab af Kirkesjov. Så sofa må vente.

7 kommentarer:

 1. Fuck hvor er den fed!!!!! Jeg er solgt!,,hvad koster den?

  Kongbertram.com

  SvarSlet
  Svar
  1. 9.090 kr for den isblå.
   De har den også i mørkegrå til 7.890 kr.

   Slet
 2. Den er SÅ flot! Men hvis du ikke har set og prøvet den live ville jeg lige holde lidt igen med at være alt for begejstret!
  Jeg så på den for en lille uge siden og ryglænet er virkelig upraktisk efter min mening! Der er enormt langt mellem hver pude så der kommer store huller ind i mellem hvor man ikke ka sidde! Jeg sys billedet snyder i forhold til virkeligheden.
  Jeg var helt vild med den da jeg så en i bladet, men blev virkelig skuffet da jeg så den i IRL! Men kan være det bare er mig der er ikke kan leve med ryglænet;O)
  Men flot det er den!!!

  Mvh. Anna/ Familienmuu.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må lige smide mig i en når jeg er i Ikea næste gang så :)
   Ærgerligt hvis den er dårlig.

   Slet
  2. Ja det er en af de slags sofaer man er nødt til at prøve før man kan vurdere om man elsker designet så meget at man kan leve med mellemrummet!
   selve siddehynderne er efter min smag ret behagelige det er bare ryglænet der virker lidt upraktisk.
   Men så har du også en god undskyldning for en tur i IKEA og dem kan man da ikke få for mange af :D

   Slet
  3. Nej, Ikea er fantastisk. Bare alt for langt væk.

   Slet
 3. Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

  SvarSlet