Sider

mandag den 30. juli 2012

Grøn koncert 2012

I lørdags var jeg til Grøn koncert i Næstved sammen med en veninde, min mor og hendes veninde.
Vi lagde ud med at holde i kø 45 min, være nødt til at parkere 20 min gang væk og stå i kæmpe kø ved indgangen. Så min mor nåede ikke at høre Burhan G, men vi nåede heldigvis Alphabeat, som jeg havde glædet mig til. De spillede en udemærket koncert på Grøn scene og bagefter smed de hvid konfetti ud. Det var ret flot.

Malk de koijn og Rasmus Seebach er ikke lige min kop te, så der har jeg ikke så meget at sige ;)

Endelig var det tid til L.O.C, så min veninde og jeg gik så tæt på som vi kunne. Og han var lige så fantastisk og charmerende som altid. Mere af ham, tak!

Nephew sluttede af og leverede også en helt fin koncert. De spillede både det gode gamle og lidt nyt. Jeg var lidt skuffet over L.O.C ikke var med på Hospital, når nu de var samme sted.

Vi gik inden Nephew var helt færdige, for pludselig var klokken mange og før vi fik gået de 20 min til bilen... Puha, hvor havde jeg savnet hende den lille derhjemme. Heldigvis vidste jeg hun var i gode hænder, nemlig farens. Men 10 timers adskillelse blev det til, og jeg var ved at tude hver gang jeg så en bebs. Dem var der en del af... (og størstedelen havde ikke høreværn på).

2 kommentarer:

  1. Åh. Dejligt at høre, at du havde en god dag :) .. Jeg kan kun forestille mig, hvordan savnet er. Men måske er det sundt nok lige at blive adskilt et par timer engang imellem? :)

    Christina / frkstubba.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er helt sikkert sundt, især når hun starter så sent i dp. Men det er stadig hårdt ;)

      Slet