Sider

fredag den 9. november 2012

Ava-update

Update på sidste indlæg: Lily kunne ikke få hovedet igennem blusens halshul. Af med kantebånd, snip snip, større halshul. På med blusen... Og den sad som malet på.
Amerikanske størrelser er åbenbart meget små. Str. 12M svarer ikke til et 1-årigt dansk barn, der faktisk vejer lidt under gennemsnittet. Nå.
Så nu er der klippet stof til to bluser i str. 2T. Og derudover har jeg klippet stof til to par drengebukser. Og der ligger en halvfærdig kjole på sybordet også.

Hvordan får I andre ligningen med job, børn, kæreste, dyr og kreative sysler til at gå op?

4 kommentarer:

  1. Ikke ha så store krav til deg selv! Da barna mine var små, strikket jeg nesten ikke. Det ble ikke tid til det selv om jeg ønsket det.
    Men jeg har tatt det igjen senere....

    Ønsker deg riktig god helg!

    Klem fra Norge

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg ved det godt. Jeg må bare prioritere :)
      Også god dag til dig! :)

      Slet
  2. Jeg prioriterer! Det er svært men jeg kan mærke at hvis jeg ikke giver mig selv lov til symaskine-tid så fungerer intet for mig. Lige nu hvor solen blænder mig ind af mine beskidte vinduer og al støv og nuller bliver 10 gange mere synligt producerer jeg tøj ved overlockeren og tænker at rengøring må vente. Anna spiller Nintendo, Victor leger cowboy og Emil ser Postmand Per. Om ½ time kan hele situationen vende :)
    kh Libbie

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, prioritering må være vejen frem.
      Og i stedet for at synke langt ned i sofaen om aftenen, må jegforan symaskinen :)

      Slet